Dernek Haberleri

Şahinyılmaz: Teröre Boyun Eğmeyeceğiz

1473 Görüntüleme
25 Aralık 2016 22:28
Son Güncelleme: 25 Aralık 2016 22:28
Mesudiye Fistoru Mahallesi Derneği başkanı Özcan Şahinyılmaz son günlerde yaşanan terör olayları dolayısıyla yönetim kurulu adına bir kınama mesajı yayınladı
Şahinyılmaz: Teröre Boyun Eğmeyeceğiz

Şahinyılmaz mesajında “Bizi terörle yıldırmaya, bezdirmeye, halkımızın kardeşliğini bozmaya yönelik bu alçak saldırılar karşısında boyun eğmeyeceğiz. Hain saldırılara karşı  milletimizle birlikte tek yürek olacağız ve ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan karanlık güçlerin oyununu bozacağız" ifadelerine yer verdi.

 “TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR”

Mesudiye Fistoru Mahallesi Derneği başkanı Özcan Şahinyılmaz yayınladığı mesajda, terör ve destekçilerinin hiç bir zaman başarılı olamayacağını belirtirken "Fistoru Mahallesi Derneği ve Fistoru Mahallesi sakinleri olarak meydana gelen hain saldırılarla yurdumuzun her bölgesinde terör eylemlerini gerçekleştirenleri, bunlara destek verenleri, bundan fayda umanları lanetliyoruz. Terör bir insanlık suçudur" dedi.

“KARANLIK GÜÇLERİN OYUNUNU BOZACAĞIZ”

Saldırılar karşısında asla boyun eğmeyeceklerini belirten Şahinyılmaz, "Bu terör saldırıları, ülkede bir korku iklimi yaratarak Türk halkının birlik ve beraberliğini bozmayı hedef almaktadır. Bizi terörle yıldırmaya, bezdirmeye, halkımızın kardeşliğini bozmaya yönelik bu alçak saldırılar karşısında boyun eğmeyeceğiz. Hain saldırılara karşı  milletimizle birlikte tek yürek olacağız ve ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan karanlık güçlerin oyununu bozacağız" ifadelerine yer verdi.

“TERÖRE ALIŞMAYACAĞIZ”

Türk halkının sağduyusunu hedef alan saldırılar karşısında ortak ve güçlü bir duruş sergileyeceklerini belirten Şahinyılmaz, "Nereden ve kimden gelirse gelsin bu alçak ve hain saldırılar birliğimizi ve dayanışmamızı asla bozamayacaktır. Biz teröre alışmayacağız. Türkiye teröre teslim olmayacak ve bizler ülkemizi teröre teslim etmeyeceğiz. Patlayan bombalar, terör saldırıları ve katliamlar ülkemizin kaderi olmamalıdır. Teröre teslim olmayacak,  teröre alışmayacak, insanı, yaşamı, barışı, toplumsal refah ve huzuru savunmaya devam edeceğiz. Halkımızın, sağduyusunu hedef alan bu saldırılara karşı ortak ve güçlü bir karşı duruş sergileyeceğine olan inancımız tamdır. Teröre karşı toplumumuzun tüm kesimlerinin gösterdiği direnç, duyarlılık ve ortak irade, terörle mücadelede Türkiye'nin en büyük varlığı olmaya devam edecektir" dedi.

 “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Özcan Şahinyılmaz, yayınladığı mesajın sonunda ise, "Terör saldırılarında şehit olan Mehmetçiklerimize, Polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.
 

Yorum Yazın