Siyaset

Uludağ: Enver Yılmaz Bu İşi Başarır

1406 Görüntüleme
09.06.2015 - 19:15 | Son Güncelleme: 09.06.2015 - 19:15
AK Parti Gölköy Belediye Başkan Aday Fikri Uludağ, Enver Yılmaz ile AK parti’nin Büyükşehir kazanacağını söyledi.
Uludağ: Enver Yılmaz Bu İşi Başarır
Aynı zamanda Aydoğan Belde Belediye Başkanlığı görevini de yürüten Fikri Uludağ, “Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Ordu için en doğru kararı verdiğine inanıyoruz. Ordu’nun sorunlarının çözümünde hizmetlerin gelmesinde büyük katkıları olan Milletvekilimiz Enver Yılmaz büyükşehir belediye başkan adayımız olarak seçimleri kazanacaktır”dedi.
 
Enver Yılmaz ‘ın Ordu’yu kucaklayacağını ifade eden Fikri Uludağ,” Partimizin kurucu İl Başkanı Enver Yılmaz’ın Ordu’nun her köşesinde bir izi olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanlığım döneminde kendisine beldemle ilgili hangi projeyi götürmüşsek destek aldık. Kendisinin eli sürekli Ordu’nun üzerindeydi. Seçimlerde büyük bir başarı elde ederek Ordu’nun ilk büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz olacaktır”dedi.
 
Gölköy Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesi halinde bölgede yüzde 65’in üzerinde   oy alacağına işaret eden Fikri Uludağ,” Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Enver Yılmaz ile bu oran daha da yükseklere çıkacaktır.Bölgede Enver Yılmaz heyecanı yaşanmaktadır”şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.