Gündem

POLİSİN EVİNİ ARADIĞI MİLLETVEKİLİ ADAYI NE DEDİ?

942 Görüntüleme
11.09.2015 - 16:44 | Son Güncelleme: 11.09.2015 - 16:44
AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Rahmi Çağan’ın evine polis baskın düzenledi, Çağan konu hakkında, “Korku imparatorluğu Orduda yine düğmeye bastı, hedef yine bendeniz ama bu defa açıktan gelmeye başladı.” dedi.
POLİSİN EVİNİ ARADIĞI MİLLETVEKİLİ ADAYI NE DEDİ?

AK Parti Aday adayının evine polis baskını. AK Parti Milletvekili Aday Adaylarından Rahmi Çağan’ının evinde polis ekipleri mahkeme kararıyla arama yaptı.

Çağan’ın sosyal paylaşım sitelerinde olduğu paylaşımlar üzerine hakkında Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçesi verildi. Savcılığın talebiyle Ordu 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Rahmi Çağan’ın Ordu’daki evinde arama yapılmasına karar verdi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri mahkemenin arama kaydı kararına istinaden Çağan’ın evini aradı. Çağan’a ait bilgisayar ve akıllı telefonlara el kondu.

Evine polis baskını sonrasında yine sosyal medya hesabından cevap veren Çağan, “Biz gerçekleri söyleriz ama bu birilerini rahatsız eder sonra kolluk kuvvetleri ile bizi sindirmeye çalışır oysa zalim bilmez ki bizim Allah'tan başka kimseden korkumuz yoktur.

Korku imparatorluğu Orduda yine düğmeye bastı, hedef yine bendeniz ama bu defa açıktan gelmeye başladı. Daha önce kiralık kalemlerini, sosyal medya klavye köpeklerini üzerime salan malum güç, başa çıkamayınca saltanatının verdiği güçle Devletin mecralarını devreye soktu ve sindirmeye çalışıyor. Bekleyin yakında Orduyu sallayacak belgeleri size sunacağım.”

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.