AK Parti Ordu İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Hekim, 24 Haziran'da yapılacak olan erken genel seçimleri için Ordu'dan milletvekili adayı olabilmek için 67 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu söyledi.
Milletvekili aday adaylığı sürecinin 24 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında yapıldığını, bu tarihler arasında milletvekili adayı olabilmek için 67 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.
İbrahim Hekim, "Kurulduğu 2001 yılından bugüne kadar tüm seçimlerde rakipsiz açık ara birinci olan AK Parti aday adaylığı dönemlerinde de en çok tercih edilen parti olmuştur. 24 haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde de AK Parti hem Türkiye genelinde hem de Ordu ilimizde yine en çok tercih edilen parti konumundadır. AK Parti'den Ordu Milletvekili adayı olmak isteyen 67 arkadaşımızın her birine başarılar diliyorum" dedi.
İl Seçim İşleri Başkanı İbrahim Hekim, 67 kişinin 57'sinin erkek, 6'sının kadın, 3'ünün 18-25 yaş arası genç, 1'inin de engelli olduğunu sözlerine ekledi.
Adayların İsimleri;
Fatih Sözen
Yakup Som
Yusuf Akalın
Oktay Çanak
İbrahim Yaşar
Avni Günay
Atakan Orhan
Yavuz Kurt
Halil Taha Kılıç
Bilman Güzelipek
Sefa Yüce
Remzi Taş
Hüseyin Anlayan
Hamide Aydemir Demir
Abdurrahman Tomakin
Burak Köse
Ayhan Yılmaz
Ömer Faruk Yücedağ
Hüseyin Akyol
Ahmet Ovalı
Süleyman Tomakin
Damla Akçiçek Özer
Sami Kovancı
Hacer Çobanoğlu
Murat Ocak
Lütfi Efil
Tolga Baş
Abdullah Uçar
Muammer Coşkun
Ali Osman Tobay
Yavuz Selim Kıran
İsa Gümüş
Mehmet Kara
Musa Yüksel
Hasan Aksu
Murat Gürsoy
Olgun Ocak
Engin Avcı
İdris Altuner
Ergün Taşçı
Sait İnan
Bülent Yücetepe
Şakir Çoban
Osman Aktepe
Mustafa Hatipoğlu
Yüksel Demirkol
Selami Duman
Fahrettin Yahşi
İbrahim Demir
Hasan Emre Demirkol
Samet Özdemir
İsmet Erçal
Emine Uysal
Mehmet Baskı
Yener Topçuoğlu
İhsan Şener
İsa Akçay
MetinGündoğdu
Uğur Cörüt
Kadem Adalı
Metin Pile
Mesut Türkeli
Atanur Tiryaki
Sait Urulu
Orhan Bolatlı
Nuri Kahraman
Eyüp Fatsa
Yorum Yazın