Kıyı Plaj ve Park Projesi ne kısa bir süre önce start veren Ordu Belediyesi, projenin uygulanacağı alanı çevreleyen taş duvar çalışmalarını tamamlayarak beton dökümüne başladı.
Akyazı mahallesinde Gazi köprüsünden başlayıp Durugöl mahallesindeki Soya fabrikasına kadar plaj olarak kullanılan kıyı şeridine, modern kent plajı ve park projesi hazırlayan Ordu Belediyesi, toplam 28.650 m2 lik alanı çevreleyecek taş duvar çalışmalarını tamamladı.
Başkan Seyit Torun, sürdürülen proje çalışmalarında taş duvarın ardından beton döküm işinin aralıksız devam ettiğini söyleyerek, “Taş duvarın yüksekliğini 80cm olarak imal ettik. Mevcut ağaçlar korunarak baskı betondan gezinti yolları yapım işine ara vermeden devam ediyoruz. Mevcut koşu yoluna ilave olarakta1m genişliğinde kauçuk eklenecek. Projenin hayata geçmesi ile birlikte vatandaşlarımızın haftanın 7 günü dinlenebileceği, nefes alabileceği, Ordu’nun sahil ve deniz kenti olduğunun simgeleyen bir görünüm ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.
Yorum yazarak
topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorum Yazın