Siyaset

Ordu Senden Utanıyor Adıgüzel...

307 Görüntüleme
30 Kasım 2021 15:25
Son Güncelleme: 30 Kasım 2021 15:25
BAŞKAN TOMAKİN; NE ZAMAN BIRACAKSINIZ DİN DÜŞMANLIĞINI ?, NE ZAMANBIRAKACAKSINIZ MİLLETİN DEĞERLERİ İLE ALAY ETMEYİ ?
Ordu Senden Utanıyor Adıgüzel...

-DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ DEĞERLİ İLİM, İRFAN ADAMI PORF.DR.ALİ

ERBAŞ’IN ORDU’LU OLMASINDAN HER ZAMAN ONUR VE GURUR DUYDUK

İl Başkanı Halit Tomakin,CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in Ordu’lu hemşehrimiz değerli ilim ve irfan adamı Ordu’lu olmasından her zaman onur ve gururduyduğumuz Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali Erbaş hocamızın ALLAH cc.’nın ayetini ,Kainatın Sultanı Peygamber Efendimizin hadislerini okudu diye yine yalan beyanlarla, söylenilen lafın ardına önüne bakmadan işine gelen kısmını alarak güya Diyanet İşleri Başkanını kullanarak Yüce dinimiz İslam’ın dolayısıyla, ALLAH cc. emirlerine , Peygamberimizin hadislerine dil uzatacak kadar gözü dönmüş zavallıya diyeceğimiz şu ki, senin mensubu olduğun parti çok uğraştı milletimizin değerleri ile , yüce dinimiz İslam ile, camileri ahır yaptınız yetmedi , Kur’an Kurslarını kapattınız, yetmedi köylüler Kur’an okuyor diye köyleri bastınız yüce kitabımız Kur’anları yaktınız, yetmedi bu aziz gök kubbede bin yıldır dinmeyen ezan-ı Muhammed-i susturdunuz ,tanrı uludur dedirttirdiniz , daha dün başörtüsüne el uzattınız , sicili İslam dini ile uğraşmak olan bir partinin mensubundan ne beklenir ki, ne zaman bırakacaksınız din düşmanlığını, ne zaman bırakacaksınız milletin değerleri ile alay etmeyi dedi.

HZ.ADEM PEYGAMBERİN OĞLU’DA ,HZ.NUH PEYGAMBERİN OĞLUDA İSLAM’A İNANMADILAR

Başkan Tomakin, CHP Milletvekili dinimize dil uzatırken hemen atalarının yaptığı gibi sığındığı liman, efendim benim babamda söyledi, böyleydi ,umrede vefat etti. ALLAH cc. gani , gani rahmet eylesin babanıza, babanız çok değerli bir insandı , inan ki yaşasaydı senin bu laflarına iki çift sitemi olurdu. Hz. Adem Peygamberimizin oğlu babasına inanmadı, Hz.Nuh Peygamberimizin oğlu babasına inanmadı, kainatın Sultanı Peygamber efendimizin en büyük düşmanı öz amcası idi, yani babanıza sığınıyorsunuz ya ,sizin İslam Dininize olan kininizi muhterem babanız örtmüyor dedi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ DEĞERLİ İLİM, İRFAN ADAMI PORF.DR.ALİ

ERBAŞ’IN ORDU’LU OLMASINDAN HER ZAMAN ONUR VE GURUR DUYDUK

Başkan Tomakin, CHP Milletvekili Ordu’lu olmaktan onur duyarmış da , e ,bizim ve hemşehrilerimizin de Ordu’lu olmasından her zaman onur ve gurur duyduğu Diyanet İşleri Başkanımız değerli ilim, irfan adamı hemşehrimiz Prof.Dr.Ali Erbaş’ın bu şehirli olmasından dolayı utanç verici buluyormuş , hadi oradan ,utanç duyulacak birisi varsa o da sensin , sen kimsin ki, millete hep tepeden bakmalar , kibir abideleri , kendilerini ulaşılmaz zanneden yaratıklar, zat açıklamasında alay edercesine DİB diye hitap buyurmuşlar siz bu milleti aptal falan mı zannediyorsunuz , Diyanet İşleri Başkanımız ALLAH cc.’ın ayetlerini, peygamberimizin hadislerini okumuş ve yorumunu yapmıştır.

Nokta ,cahiliye devrindeki gibi, sen kendine göre yorum yapmışsın dedi.

Yorum Yazın