Ordu Dernekler Federasyonu, basın emekçilerini unutmayarak İstanbul’da Ordu adına yayımcılık yapan gazetecileri yemekli bir toplantıda bir araya getirdi. İncirli Ömür Restorant’ta gerçekleşen toplantıya, ORDEF Başkanı Av. Ali Çelik, geçmiş dönem ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, ORDEF Başkan Vekili Hikmet Melek, ORDEF Başkan Yardımcıları Celalettin Dervişoğlu, Ali Ayan, Adnan Şener, Şenol Gündüz, ORDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Ezel Kalender, Recep Korkmaz, Yüksel Mıhçı, Kabadüz Dernek Başkanı Yaşar Şanlıtürk, Ordu Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rüşat Aydoğan, Mesudiye’nin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sefai Uzunyurt, 52 Basın Yayın Genel Müdürü ve ORDEF Genel Sekreteri Sezer Turan, Mesudiye’nin Sesi Gazetesi İstanbul Temsilcisi Salih Türk, Mar-ka52 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhammet Küçüköksüz, Haber Muhabiri Ahmet Özdamar, Kırsal Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Akın Savaş Düz, Ordu Postası Haber Sitesi yayın yönetmeni Murat Doğan katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Av. Ali Çelik, basının öneminden bahsederek özellikle yerel basın temsilcilerinin çok zor bir iş yaptığını ve topluma çok önemli katkılar sunduğunu, ORDEF olarak her zaman basına sahip çıkmaya çalıştıklarını ve buna devam edeceklerini, basın mensuplarının özel günleri dolayısıyla bu akşam onlarla bir arada olmaktan Federasyon yönetimi olarak çok mutlu olduklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Daha sonra söz alan basın mensupları ise Ordu Dernekler Federasyonu’na bu güzel düşüncesi için teşekkür ederek yerel basının öneminden, zorluklarından ve bundan sonrası için yapılması gerekenlerden bahsettiler.
Yorum Yazın