Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun konuştuğu alanın tam karşısına Demirtaş pankartı asıldı

Seda KARASAKAL
26 Görüntüleme
10 Mayıs 2023 11:53
Son Güncelleme: 10 Mayıs 2023 11:53
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı talibi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce'deki mitingde konuşmuş olduğu sırada sahnenin karşısına asılan pankart dikkat çekti. Söz mevzusu pankartın görüntüsünü paylaşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Kesir, "Soruya yanıt vermeden gitmişsiniz. Hayırdır yazıyı mı göremediniz, biz mi duyamadık? " ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu'nun konuştuğu alanın tam karşısına Demirtaş pankartı asıldı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce'de vatandaşlara seslendi. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 5 gün kala Düzce'deki mitingde konuşan Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu sahnenin karşısına asılan bir pankart ise dikkat çekti.

Bir binaya asılan pankartın görüntüsünü paylaşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Kesir, "Bay bay Kemal, soruya cevap vermeden gitmişsiniz. Hayırdır yazıyı mı göremediniz, biz mi duyamadık?" ifadelerine yer verdi.

Edirne cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Kılıçdaroğlu'nun el sıkıştığı anlara ait fotoğraf karesinin olduğu söz konusu pankartta "Söylesene bu meydanda! 'Düzceli çocuklarımızı şehit eden HDPKK'nın eş başkanı Selahattin Demirtaş'ı ben iktidara gelirsem serbest bırakacağım' diye" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Yorum Yazın