Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, karla mücadele çalışması yürütülen yollarda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, karla mücadele çalışması yürütülen yollarda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
725 MAHALLEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek ile birlikte Akçatepe Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu; “Şu an Akçatepe Mahallesi’nde olduğu gibi 19 ilçemizde ve 725 mahallemizde Büyükşehir Belediyemizin bütün ekipleri ve ilgili personeli canla başla karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Biz de yolların bir an önce açılması ve ulaşım hizmetlerinin aksamaması için çalışmaları yerinde inceliyor ve özveriyle çalışan ekiplerimize moral ve motivasyon desteği sağlıyoruz. Vatandaşlarımızla hasbihal ederek onların talep ve görüşlerini alıyoruz” dedi.
VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Akçatepe Mahallesi’nde devam eden çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri ise; “Allah’a şükürler olsun dün sabah itibarıyla mahallemizin yolu açıldı. Eskiden 1 hafta 10 gün yollarımız kapalı kalıyordu. Arabaların yokuşlardan çıkmasına imkan yoktu, çok zahmet çekiliyordu. Kaç tane araba bu yolda kar nedeniyle kaza yaptı. Şimdi Allah’a şükür yollarımız açık hiçbir şikayetimiz yok” dediler.
Yorum yazarak
topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorum Yazın