Siyaset

Kaçak Hakim Fındık Bahçesinde Yakalandı

1726 Görüntüleme
07.09.2016 - 18:39 | Son Güncelleme: 07.09.2016 - 18:39
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan eski Özel Yetkili Hakim Kazım K., Ordu'nun Kumru ilçesinde bir fındık bahçesinde yakalandı.
Kaçak Hakim Fındık Bahçesinde Yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan eski Özel Yetkili Hakim Kazım K., Ordu’nun Kumru ilçesinde bir fındık bahçesinde yakalandı.Kumru İlçe Jandarma Komutanlığı’na gelen bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma kuvvetleri, Fizme Mahallesi Eceli Sokak’ta belirtilen adreste bulunan fındık bahçesindeki kulübede arama yaptı. Jandarma kuvvetleri, burada hakkında yakalama kararı olan Hakim Kazım K. ile karşılaştı. Jandarmaya teslim olan Kazım K.’nın sorgusu sürüyor.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.