Siyaset

Her Zaman Yanınızdayız!

5013 Görüntüleme
25 Şubat 2021 10:50
Son Güncelleme: 25 Şubat 2021 10:50
Altınordu Belediyesi 7/24 Karantinaya Alınan Aydınlık Mahallesi’ne Gıda, Yakacak Ve Hijyen Desteği Sağlıyor
Her Zaman Yanınızdayız!

Koronavirüs vakalarının artması sebebiyle karantinaya alınan Altınordu ilçesine bağlı Aydınlık Mahallesi’ndeki her haneye, Altınordu Belediyesi tarafından gıda kolisi, hijyen paketi ve yakacak desteği yapıldı.

Ordu İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, mahalle ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinaya alınırken, giriş çıkışların kapatıldığı bölge için Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla ekipler seferber edildi. Hızlıca yardım çalışmaları başlatıldı.

Covid-19 salgını başladığı günden bu yana vatandaşın yanında yer alan Altınordu Belediyesi salgına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürürken, karantinaya alınan bölgeler için ayrıca mesai veriyor. Bu kapsamda Aydınlık Mahallesi’nde vatandaşlara ulaştırılan destek paketleriyle tüm ihtiyaçlar karşılanırken, cami, okul gibi toplu yaşam alanları da özel solüsyonlu dezenfektanlarla temizleniyor. Ekipler vatandaştan gelen her türlü talebe de anında cevap veriyor, hiç kimse yalnız bırakılmıyor.

CAN DOSTLAR DA UNUTULMUYOR

Sokak hayvanlarının da mağdur olmaması amacıyla, Altınordu Belediye Başkanlığı tarafından besleme çalışmaları karantina bölgesinde daha da arttırıldı. Günlük can dostlar için de mahallenin çeşitli noktalarına mama bırakılıyor.

 “BİZ HER ŞARTTA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

İnsanı merkez alan hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Aşkın Tören karantinaya alınan Aydınlık Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Her zaman yanınızdayız mesajı veren Başkan Tören: “Aydınlık Mahallemiz için alınan karantina kararının ardından bölgede bulunan 19 hane ile ekiplerimiz hemen irtibata geçti. Acil ihtiyaçlar giderilirken, karantina süreci kapsamında özel bir çalışma ve yardım planı hazırlandı. Altınordu Belediyesi olarak, salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için önemli projeleri hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Kovid-19 tanısı konulan vatandaşlarımızın yanındayız. Bu süreci hep birlikte, kurallara uyarak atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın