Dernek merkezi Çekmeköy'de Bulunan dernekte çoğunluk katılımın sağlanmasıyla kongre gerçekleşti.
Divan başkanlığını Ahmet ATAÇ'ın yaptığı kongrede geçmiş dönem faaliyet raporları ve bilançolar okundu muvazene edildi, oy birliği ile kabul edildi.
Adaylar arasında güzel birliktelik
Mevcut başkan Yılmaz DENİZ adaylıktan çekilirken, Ercan ALTUN ve Mehmet ŞAHİN adaylıklarını açıkladılar.
Birlik ve beraberlik içinde geçen kongrede adaylar konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Mehmet ŞAHİN konuşmasında ''4 yıllık dernek yönetimindeyim. Derneğimiz adına gereken her türlü aktivite oluşumlarda özverimizi sergiledik. Göreve gelirsek Üniversite öğrencilerimizi tespit ihtiyaçları alanında gerekli işlemleri yapacağız. Burs imkanız sağlayacağız dedi. Sosyal etkinlikleri artırıp halkımız ile içiçe olacağız, Kurucu üyelerimizden istişare kurulu oluşturup eksikliklerimizi gidereceğiz, kadın kolları kurup onlarında derneğimizden faydalanmasını sağlayacağız dedi.
Ercan ALTUN konuşmalarında 4 yıllık dernek yöneticiliğimizde birlikte görev yaptığımız Mehmet arkadaşımla yönetime talibiz. Gerek gençlerimiz gerekse tüm kanaat önderlimiz ile siz değerli üyelerimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız dedi.
Oylama ile birlikte Mehmet ŞAHİN ve yönetimi yeni yönetime seçildi.
Yeni yönetime seçilen başkan Mehmet ŞAHİN.
1977 Aybastı Doğumlu, Özyurt İlköğretim okulunu bitirdikten sonra, Orta okulu Güzelyurtda bitirdi. Gölköyde liseyi bitirdikten sonra İstanbul'a yerleşti. Aöf Çalışma Ekonomisi ve idari işler bölümünde okuyarak üniversite eğitimini tamamladı. Mehmet Şahin evli ve 2 çocuk babasıdır.
Yeni Yönetim Şu Şekilde
MEHMET ŞAHİN
HAMDİ YILDIZ
FATİH ÇELİK
ABDULAZİZ ŞAHİN
MUSTAFA ALTUN
MUHARREM KOÇ
NECATİ KAYA
İLYAS YILMAZ
ŞENEL KOÇ
İSA ARSLAN
İSA ERÇEL
HALİL GÜLER
ERDAL ALTUN
HÜSNÜ BAFRA
İLHAN ŞENTÜRK
SADIK GÜLER
İLHAN KOÇ
EROL TAHTA
YAKUP GÜNDÜZ
ADEM EKEN
Yorum Yazın