Siyaset

Enginyurt şahine ne cevap verdi

861 Görüntüleme
09.06.2015 - 19:15 | Son Güncelleme: 09.06.2015 - 19:15
MHP İl Başkanı Enginyurt, AK Parti Milletvekili İdris Naim Şahin’in dağıttığını iddia ettiği ’ 3.5 trilyonlirayı nereden buldun ’ diye sordu
Enginyurt şahine ne cevap verdi

MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt'u mindere davet eden AK Parti Mİlletvekili İdris Naim Şahin'e cevap geçikmedi. Enginyurt, Şahin'in dağıttığı 3.5 trilyonliranın kaynağını sordu.

Enginyurt; “Biz eski Bakan İdris Naim Şahin güreşlerde 52’şer Milyar para dağıtırken güreşlere sahip çıkılması veya çıkılmaması yönünde bir şey ifade etmedik. İdris Naim Şahin devlet memuru milletvekilidir. 2 yılda aldığı maaş 400 Milyar ama son altı ayda ve bir yılda dağıttığı para 3,5 Trilyondur. İdris Naim Şahin 3,5 Trilyon için harçlık diyorsa İdris Naim Şahin’den biz özür diliyoruz.


Böyle bir harçlığı biz hiç duymamıştık, görmemiştik, bilmemiştik. Demek ki İdris Naim Şahin’in cebinde ki harçlık 3,5 Trilyon Lira imiş. İdris Naim Şahin açıklamasında ağa babalarına sorsun diyor. İdris Naim Şahin ağa babalarına sorma işini kendisi iyi bilir. İdris Naim Şahin’in ağa babası oğlunun gemisine 3 Milyon Dolarcık ödedikten sonra  İdris Naim Şahin’in de 3,5 Trilyona harçlık demesi çok doğaldır” dedi.


3,5 Trilyon’un kaynağının kamuoyu ile paylaşılmasını ve bunun derhal açıklanmasını isteyen Enginyurt şöyle devam etti; “Ama biz İdris Naim Şahin’e tekrar soruyoruz.  İdris Naim Şahin biz güreşin ata sporu olduğunu biliyoruz. Biz güreşe sahip çıkılması gerektiğine de inanıyoruz. Biz bunları sormadık, tekrar soruyorum o zaman İdris Naim Şahin ne iş yaptın? Hangi ticareti yaptın? Hangi işle uğraştın da 3,5-4 Trilyon dağıtacak parayı buldun? Sen bu parayı nereden aldın? Sen bunu açıkla, biz sana niye dağıtıyorsun diye sormuyoruz, biz sana niye yardım ediyorsun diye sormuyoruz.


İdris Naim Şahi sana sadece sorduğumuz şudur, sen devlet memurluğundan başka bir iş yapmamış adamsın, fabrikan yok, Hakan Şükür gibi televizyonda haftada bir spor yorumculuğu yapıp 150 Milyon almıyorsun, öyle ise bu 3,5 Trilyon parayı nereden buldun? Bunu söyle, hem öyle aşağılar ifadelerle üslupsuz bir şekilde konuşmayı da bırak haddini bil, senin karşında AKP’li uşakların ve hizmetkarların yok, senin karşında Türk Milliyetçileri var, Ülkücüler var,  haddini bilmezsen sana haddini bildiririz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.