İlçe Haberleri

Bir Günde Ayağa Kalktı

652 Görüntüleme
24.07.2019 - 10:36 | Son Güncelleme: 24.07.2019 - 10:36
Fatsa Devlet Hastanesine şiddetli kanama şikayeti ile başvuran hasta, yapılan ameliyat sonrası bir günde ayağa kalktı.
Bir Günde Ayağa Kalktı

Rahatsızlığı nedeniyle Fatsa Devlet Hastanesi’ne başvuran ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cennet Ay Tok tarafından muayene edilen hastanın laparoskopi yöntemi ile rahminin alınmasına karar verildi. 

Başarılı bir operasyon geçiren hasta, “Başta doktorum olmak üzere emeği geçen tüm Fatsa Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 

Ameliyatı gerçekleştiren Fatsa Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cennet Ay Tok “Hastamızın rahim alma ameliyatı için gerekliliği mevcuttu. Bizde burada hasta konforunu sağlamak için kapalı ameliyat kararını verdik. Çok konforlu ve eve dönme süresi çok kısa olan Laparoskopi ile histerektomi ameliyatlarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.