Altınordu Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, bu hafta da yoğun bir mesaiyle sahadaydı. “Merkezde ne varsa kırsalda da o olacak” anlayışıyla hareket eden ekipler, ilçenin farklı mahallelerinde yol genişletme, reglaj, stabilize yol, malzeme serme ve koruge boru döşeme çalışmaları gerçekleştirdi.
Burhanettin Mahallesi’nde Nizamettin Bağlantı Yolu’nda yol genişletme çalışması yapılırken, Topluca Mahallesi’nde Mollaoğlu Sokak’ta dolgu serme, Toprakkale, Eskiyol ve Kayabaşı Dere sokaklarında ise stabilize yol çalışmaları tamamlandı. Aynı mahallede Arpaçukuru Sokak’ta da reglaj çalışması gerçekleştirildi. Teyneli Mahallesi Orta Sokak’ta koruge boru döşemesi yapılırken, Karacaömer Mahallesi Orta Sokak’ta da benzer bir çalışma yürütüldü.
Kayadibi Mahallesi’nde Selimağa, Dere, Şamlıoğlu ve Orta sokaklarda stabilize yol çalışmaları yapılırken, Alınca Mahallesi’nde Evelektepesi Osmaniye Bağlantı Yolu ile Osmaniye Bağlantı Yolu’nda reglaj çalışmaları tamamlandı. Aynı mahallede Köseli Sokak’ta koruge boru döşemesi de gerçekleştirildi. Yukarıtepe Mahallesi’nde ise Sıraca Sokak’ta malzeme serme, Çangallı Sokak’ta da koruge boru döşeme çalışmaları yapıldı.
Altınordu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götürme hedefiyle çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü, kırsal alanlarda yaşam kalitesini artırmak için her geçen gün yeni adımlar atıldığı belirtildi.
Yorum Yazın