AK Parti’de Altınordu Belediye Başkan Adayı için yapılan anket ve kamuoyunda Aşkın Tören ile Engin Tekintaş isminin önde çıktığı kaydediliyor.
AK Parti'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayından sonra gözler ilçe adaylarına çevrildi. 19 ilçe adayının Başbakan Erdoğan'ın Ordu ziyaretinden sonra yapılacağı açıklanmaıştı.
Ancak Başbakan'ın sadece Altınordu adayını açıkama ihtimali üzerine AK parti Genel Merkezi harekete geçti.
Genel Merkez Altınordu ile ilgili anketlere son şekli vermeye başladı. Ankara'dan sızan bilgilere göre, kamuoyu yoklaması ve yüzyüze yapılan anketlerde Aşkın Tören ile Engin Tekintaş ismi önde çıktı.
Genel Merkez hafta içerisinde Engin Tekintaş ile Aşkın Tören'le ilgili telefon anketi yapacağı kaydedildi.
Genel Merkezin İl Teşkilatı , Milletvekilleri , Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'dan da bu iki adayla ilgili son görüşleri isteyeceği belirtiliyor.
Parti içerisinde Aşkın Tören yenilikçilerin, Engin Tekintaş ise gelenekçilerin adayı olarak görünüyor.
Akademik kariyeri ,eğitimi ve bulunduğu görevlerle Altınordu'da dikkatleri çeken Aşkın Tören'in yenilikçiler kadar partinin gelenekçileri tarafından da desteklendiği ifade ediliyor.
Fazilet, Refah Partisi'nin ardından AK Parti'ye hizmet eden Engin Tekintaş'ın parti içerisinde ağırlığı biliniyor.
Altınordu adayının Başbakan Erdoğan'ın Ordu'ya gelmeden önce tespit edileceği, Başbakan Erdoğan'ın uygun görmesi halinde Ordu Mitinginde açıklanabileceği kaydedildi.
egörüş isteyeceği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu Ordu'ya gelecek olması üzerine AK Parti Genel Merkezi
Yorum yazarak
topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorum Yazın