Siyaset

Aday Yediyıldız'ın Ziyaretleri Sürüyor

830 Görüntüleme
31.05.2018 - 09:15 | Son Güncelleme: 31.05.2018 - 09:15
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında kurumları ve esnafı ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.
Aday Yediyıldız'ın Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında kurumları ve esnafı ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vekil Adayı Yediyıldız, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve beraberindeki ekipler birlikte ilk olarak Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek, hasta yakınları ve tedavi görenlerle bir araya gelerek, "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Ardından, bir fındık fabrikasını ziyaret eden Yediyıldız, burada çalışan kadın işçilerle sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile vekil adayı olduğunu hatırlatan Yediyıldız, Ordu'nun şartlarını daha iyiye götürmek için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti. İşçilerin her zaman destekçisi olacaklarını aktaran Aday Yediyıldız, daha sonra fabrika işçileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yediyıldız'ı vekil olarak görmek istediklerini söyleyen kadın işçiler de çalışmalarda kolaylıklar diledi. Buradan, Altınordu ilçesindeki bir cenaze namazına da katılan Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız, merhumun ailesine başsağlığı diledi.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ordu Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.