Gündem

BU CUMA ‘TÜRKİYE TEK YÜREK

148 Görüntüleme
02 Mart 2023 16:53
Son Güncelleme: 02 Mart 2023 16:53
Ordu’da 41 sanatçı, 52 eserini, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Adıyaman’da depremzedeler için kuracağı Ordu Köyü projesine bağışladı. Sergi yarın Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılacak.
BU CUMA ‘TÜRKİYE TEK YÜREK

Ordu’da sanatçıların “Türkiye Tek Yürek” sloganı ile depremzedeler için düzenlediği ve 41 sanatçının 52 eserinin yer alacağı Yardım Sergisi, 3 Mart Cuma günü saat 19.00’da Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılacak. Sergide satışa sunulacak bu eserlerden elde edilecek gelir ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde kuracağı Ordu Köyü için iki adet konteyner alınacak.

Bağışladıkları birbirinden değerli eserleri ile depremzedelere destek olacak sanatçıların isimleri şöyle; “Devrim Erbil, Mümin Candaş, Mehmet Hacıfettahoğlu, Mehmet Aygün, Tolga Akalın, Utku Öksüz, Emirhan Bıçakçı, Hüsnü Yakın, Maşide Baş, Necati Dur, Hüseyin Çebi, Serkan Ataç, Esin Karabacak, Ebru Yeliz Benli, Ozan Ertuğrul, Rabia Bağcı, İlknur Sipahioğlu, Muhammet Bayraktar, Yasemin Kurt, Bülent Yılmaz, Eşref Akkoyun, Serpil Kazancı Yılmaz, Şükran Aydemir, Fatma Gençtürk, Sebile Kartal Tebitze, Zerrin Arslan, Salim Türkmen, Esra Sinan, Evren Öztürk, Nehir Güneş, Tülin Baykan, Güzin Sarı, Türkan Tahtabacak İfaket Hüsem, Alp Arslan, Şenay Uygun, Nesrin Öztürk, Meryem Bacınoğlu, Sabiha Atabeyoğlu ve Orhan Zafer.”

Yorum Yazın