Dernek Haberleri

BAŞKAN YÜCEL EVSEN; “ÇEKMÜDER AİLESİ BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDECEK”

1681 Görüntüleme
31 Mart 2017 13:14
Son Güncelleme: 31 Mart 2017 13:14
İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşu Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER´in, kaynaşma ve birlikteliğini daha da güçlendirme amaçlı Antalya kampı muhteşem bir organizasyonla tam hedefine ulaştı.
BAŞKAN YÜCEL EVSEN; “ÇEKMÜDER AİLESİ BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDECEK”

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşu Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER´in, kaynaşma ve birlikteliğini daha da güçlendirme amaçlı Antalya kampı muhteşem bir organizasyonla tam hedefine ulaştı. Dernek üyesi ve yöneticisi işadamları, son derece keyifli bir ortamda hem tatil yaptı, hem de eğitim seminerleriyle verimli sonuçlar elde etti. Başkan Yücel Evsen, “ÇEKMÜDER Ailesi, birlik ve beraberlik içinde gücüne güç katmaya devam edecektir” dedi.

 

Müteahhitler ve gayrimenkul piyasası başta olmak üzere; iş dünyasını tek çatı altında buluşturarak sektörün sesi olma amacıyla kurulan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, bir yandan hedeflerine kararlılıkla yürümeye devam ederken, diğer yandan sosyal ve kültürel faaliyetlerle dernek içi birlik ve beraberliği daha da güçlendiriyor. Kısa süre önce genel kurulunu gerçekleştirerek yeni başkan Yücel Evsen ve yönetimi ile yepyeni bir sayfa açan ÇEKMÜDER, ses getiren organizasyonlara imza atmaya devam ediyor.

Başkan Yücel Evsen ve ekibinin birkaç ay gibi kısa bir zamanda olağanüstü performans sergileyerek son derece başarılı işlere imza atması, kamuoyunda olumlu yansımalar yaratıyor. Dernek içinde üyeler ve yöneticilerin kaynaşmasını amaçlayan Antalya kampı da oldukça verimli geçti. Dünyaca ünlü Düden ve Manavgat Şelaleleri ile Aspendos Tiyatrosu, Kaleiçi ve Antalya´nın çeşitli yerlerinin gezildiği kampın adresi Sherwood Resort Hotel oldu.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı´ndan sabah 7.15 uçağı ile Antalya´ya hareket eden ÇEKMÜDER kafilesi, önce Denizimpark´ta muhteşem bir sabah kahvaltısı yaparak hoşsohbet bir ortamda güzel havanın tadını çıkardı sonra da Düden Şelalesi´nin manzarası eşliğinde Antalya´nın güzelliklerini keşfetti. Günün sonraki kısmını otelde konaklayarak geçiren işadamları, akşam yemeğinde bol bol sohbet etme ve kaynaşma imkanı buldu.

Bir sonraki gün iş sağlığı ve iş güvenliği konularında sıkı bir eğitim seminerine katılan işadamlarına, Derin OSGB´nin alanında uzman yetkilileri Hasan Karaman ve Emekli Albay Mesut Cihaner çok önemli bilgiler verdi. Dernek üyeleri, eğitim esnasında kafalarındaki bir çok soruya uzmanlarından aldıkları bilgilerle cevap buldu. ÇEKMÜDER bünyesinde kooperatifleşme ve müteahhitlerin ortak şekilde değerlendirebileceği arsa ve araziler alınması hususunda çeşitli görüş alışverişlerinin de yapıldığı kampta son derece olumlu ve güzel konular ele alındı.

Programın son gününde ise Manavgat Şelalesi ve tarihi Aspendos Tiyatrosu´nu gezen işadamı kafilesi Aksu´nun meşhur köftesini tattı ve her köşesi ayrı güzellikteki Antalya şehir merkezini gezme fırsatı buldu. Rehber eşliğinde şehri gezen işadamları, böylesine keyifli bir organizasyondan dolayı Başkan Yücel Evsen ve emeği geçen herkese teşekkür ederek önümüzdeki günlerde yeni turlar ve kamplar düzenlenmesini talep ettiler. Başkan Evsen de; “Siz istersiniz biz yapmaz mıyız” diyerek önümüzdeki aylarda yeni organizasyonların sinyalini verdi.

Yepyeni bir imajla ÇEKMÜDER´i marka yapma konusunda kararlı olduklarını hatırlatan Başkan Yücel Evsen, “Biz kocaman bir aileyiz ve bu aile kendi içindeki dayanışmayla daha da güçlenecek ve büyüyecek. ÇEKMÜDER, sektörün ortak değeri ve bizlerin temsilcisidir. Siz üyelerimiz ve yöneticilerimizin talepleri benim için önemlidir. Her isteğiniz titizlikle değerlendirilecek ve amacına uygun şekilde planlarla hayata geçirilecektir” dedi.

Kısa zamanda önemli işleri hep birlikte gerçekleştirmenin haklı mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Evsen; “Doğru yolda olduğumuzu gösteren meyveler almaya başladık. Hiçbir şekilde bu doğru yoldan ayrılmadan hedefimize yürümeye devam edeceğiz. Yürüyecek yolumuz ve yapmamız gereken çok işimiz var. Birlik olduğumuz müddetçe her işin üstesinden geliriz ve hiç bir güç bizi hedeflerimizden alıkoyamaz” dedi.

Aynı zamanda ÇEKMÜDER Yönetim Kurulu Üyesi de olan Menduf Sağdıç´ın sahiplerinden olduğu New Aren Tour Çekmeköy Şubesi´nin organizasyonunu üstlendiği kampa; derneğin önceki dönem başkanları Salih Boleli ve Yaşar Kıldan ile İstanbul Müteahhitler Derneği Başkanı Bilal Özdemir de eşlik etti.

Birlik Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Evsen yönetimindeki ÇEKMÜDER kampına; Ercan Düz, Yüksel Evsen, Kadir Aygün, Turgay Karaman, Cüneyt Tercan, Bilhan Öztürk, Kerim Nadir Anı, Osman Şimşek, Harun Akkoyun, Burhan Damoğlu, Rüstem Aladağ, Hasan Keleş, Şükrü Bakar, Fatih Yılmaz, Yakut Recep Alkılıç, Mustafa Kalaycı, Can Şencan, Ayhan Tığlı, Erhan Karaman, Serdar Karaman, Ekrem Karaçöl, İlyas Yalçın, Aziz Başaroğlu, Sadık Durmuş, Ümit Durul, Hasan Karaman, Mesut Cihaner, Ömer Sevinç, Feyzullah Tari, Muhammed Ateş, Murat Özbek ve Mustafa Ortakçı gibi dernek üyesi ve yöneticisi pek çok işadamı katıldı.

Programı bölge yerel basını adına ÇEKMÜDER yönetiminin yapmış olduğu sıralamaya göre Etraf Gazetesi Sahibi Zafer Yılmaz ve Yerel Gazete adına Kenan Baylam takip etti.

Yorum Yazın