İlçe Haberleri

Altınordu belediyesi ekipleri camileri bayrama hazırladı

Caner Kaya
531 Görüntüleme
16 Temmuz 2022 11:59
Son Güncelleme: 16 Temmuz 2022 11:59
Başkan Aşkın Tören öncülüğünde “Temiz Şehir Altınordu” parolasıyla şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu ibadethane temizlik ekibi ile yıl boyunca rutin olarak ibadethanelerde temizlik faaliyetlerine devam ediyor.
Altınordu belediyesi ekipleri camileri bayrama hazırladı

ALTINORDU BELEDİYESİ İBADETHANE TEMİZLİK EKİBİNDEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi camilerde sürdürdüğü temizlik çalışmalarını yoğunlaştıran Altınordu Belediyesi ibadethane temizlik ekibi şehir genelinde bulunan camilerde detaylı iç temizlik çalışması gerçekleştirdi. Camlardan, ayakkabılığa, mihrap ve kürsüden avizelere kadar her yeri titizlikte temizleyen ekipler aynı zamanda cami zemininde bulunan halıları da endüstriyel süpürge makinası ile süpürerek herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına izin vermiyor. Camilerin dış mekanlarını da basınçlı su ile yıkayan Altınordu ekipleri vatandaşlardan da büyük takdir topluyor.

BAŞKAN TÖREN, “BAYRAM ÖNCESİ HER ALANDA ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK”

Bayram boyunca hizmetlerin kesintisiz bir şekilde süreceğini ifade eden Başkan Aşkın Tören, “sene boyunca rutin şekilde devam eden ibadethane temizliği konusunda ekiplerimiz, bayram öncesi yoğun bir çalışma gerçekleştirdiler. Şehrimizde bulunan tüm ibadethanelerimiz köşe bucak temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Kurban Bayramı’nı hemşehrilerimizin huzur içerisinde idrak edebilmeleri adına bayram tatili süresince de Belediye hizmetlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz. Nöbetçi ekiplerimiz 7/24 sahada görevlerinin başında olacaklar.  Şehrimize ve hemşehrilerimize özveriyle hizmetlerimizi sürdüren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve alem-i İslam’ın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. 

Yorum Yazın