Dernek Haberleri

Akkuş Alan Köyü Derneğinde Kahvaltı

4784 Görüntüleme
07 Mart 2017 16:53
Son Güncelleme: 07 Mart 2017 16:53
Akkuş İlçesi Alan Köyü Derneği Maltepe de olan dernek merkezinde Akkuş Derneklerine ve Akkuş Dernekler Federasyonuna kahvaltı verdi.
Akkuş Alan Köyü Derneğinde Kahvaltı

        Yakın zamanda kurulan Ordu İli Akkuş İlçesi Dernekler Federasyonun da kurucu dernek olarak yer alan Alan Köyü Derneği bu pazar kahvaltı programı düzenledi.

        Birçok dernek başkanı ve yönetimi özellikle Federasyonun kurucu dernek başkanlarının da hazır bulunduğu toplantı da 25 Mart ta Esenyurt Kültür Merkezinde yapılacak gece hakkında çalışmalar yapıldı.

        Tüm Akkuşluların birlik ve beraberlikle Federasyon'un tanıtımını yapmak için kolları sıvadılar. Komisyonlar oluşturuldu, yapılacak yol haritası belirlendi.

         Kahvaltı programında mükemmel, bol bir sofra sunan dernek kadın kolları üzerine düşeni fazlasıyla yapmış. Kuş sütü eksik denilen tabirle özenle hazırlanmış davetli dernek başkanları her konuşmasında tekrar tekrar teşekkürü borç bildiler.

        Dernek başkanı Ali Karaoğlu, tüm toplantılarda yanında yer alan, hizmeti eksik etmeyen kadın kollarına minnettar olduğunu yönetim olarak ellerini güçlendirdiğini belirtti. Yönetimde bulunan arkadaşlarına da teşekkür etti. 2005 yılından beri faaliyet gösterdiklerini kendi mülklerini alarak kira sorununu da olmayan bir dernek olarak daha başarılı faaliyetler yaptıklarını söyledi.

        Dernek yönetimi ve kadın kolları olarak; Ali Kara, Kaya Kara, Nizamettin Çerez, Gülcan Göç, Şaban Göç, Muzamettin, Uysal, Fatma Göç, Mevludiye Karaoğlu, Hanım Gül Uysal, Sabri Uysal, Kasım Çortaoğlu, Abdullah Eroğlu, Gülüsan Uysal, Muammer Uysal programın sonunda gazetemiz Ordu Postasına hatıra pozu verdiler.

Ordu Postası Haber Merkezi

Yorum Yazın